Adni egyszerűbb, mint gondolnád!


2022. szeptember 13-án elindult a KAP – Közösségi Adományozási Program 6 héten át tartó rendelkezési időszaka, amikor a MagNet Bank ügyfelei rendelkezhetnek a rájuk eső banki nyereségrész 10%-áról egy számukra szimpatikus, fontos környezeti/társadalmi ügy számára. Ismerd meg a rendelkezés menetét!

Sok kicsi sokra megy

Minden egyes ügyfél rendelkezése hozzá tesz ahhoz az összeghez, amiből egy-egy szervezet választott projektje a rendelkezési időszak végén komolyabb támogatást kap - a sok apró tettből lesznek a nagy változások, ezért nagyon fontos, hogy élj Te is ezzel a lehetőséggel, és rendelkezz a Rád eső részről.

TE MIRE KÖLTÖD IDÉN A BANKOD PÉNZÉT? ISMERD MEG A KIEMELT KATEGÓRIÁKAT ÉS A PLUSZ ALAPOT!

 

Mit kell tenned, hogy Te is része legyél a támogatói közösségnek?

Ha már ügyfelünk vagy, akkor lépj be a Netbankodba, ahol egy felugró ablakban fogod látni, hogy mekkora pontosan az idén felajánlható összeg, amiről Te rendelkezhetsz egy számodra kedves ügy, téma vagy szervezet javára.
Kattints a rendelkezem gombra, majd válaszd ki a szervezetek listájából azt, amelyiknek javára rendelkezni kívánsz. Kattints rá, és erősítsd meg rendelkezési szándékod. Kész is vagy!

KAp rendelkezés magnet netbankból

Ha nincs Netbankod,

vagy valamiért nem tudod ott felajánlani a rád eső banki nyereségrészed, akkor telefonon (+36 1 428 8888), vagy személyesen, bankfiókjaink egyikében, ügyintézőink segítségével is rendelkezhetsz.
Minden forint számít, minden felajánlás része a közösség erejével létrejövő világot jobbító ügyeknek!

A MagNet Közösség a tavalyi évben összesen 13.118.561 forintról rendelkezett

Ebből a videóból megtudhatod, milyen értékes csodákat és kezdeményezéseket hozott tető alá a civil szféra ebből a támogatásból: hányan, hány különböző formában részesülhettek ennek az összefogásnak az eredményéből - hogy miért fontos, hogy az idén se felejts el rendelkezni!