Légy te a cégednél a fenntartható működés katalizátora!

A GREEN BRANDS Magyarország és a MagNet Bank összefogott, hogy minél több cégben megtalálja a “változás ügynökét”, aki képzésünk során elsajátítja a fenntartható vállalati működés alapjait, amit aztán saját cégének működésének szerves részéve tesz.

A Fenntarthatósági Menedzser Alapképzés célja a vállalati fenntarthatóságról egy átfogó, gyakorlatban is használható tudás átadása, a fenntarthatósági gondolkodásmód kialakítása a cégvezetésben.

A Programról: 

Az első alkalom során a résztvevők egy egynapos, intenzív előadás-sorozatban megismerkedhetnek azzal a 10 témakörrel, ami a későbbi oktatási program moduljait jelöli ki. Az képzés első alkalmára május 26-án, a MagNet Közösségi Házban kerül sor.

A rendezvényt az aktuális járványügyi rendelkezések figyelembevételével és betartásával bonyolítjuk. Amennyiben a fenti időpontban ez nem lehetséges, a képzést egy szeptemberi időpontra halasztjuk.

Egynapos, átfogó előadássorozat a vállalati fenntarthatóságról. Sajátítsd el és vidd haza Te is cégednek a zöld gondolkodásmódot!

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Regisztrációhoz katt ide