Izgalmas kalandokat vagy otthonosabb fészket vársz a tavasztól?


Van, akiben a tavasz az új helyek felfedezésének a vágyát, és van, akiben a legmeghittebb helye szépítésének az igényét erősíti fel.

Bármelyik tábort erősíted is, van számodra egy jó ajánlatunk: ismerd meg a MagNet autóvásárlásra vagy lakásfelújításra igényelhető, 300.000 és 5.000.000 Ft közti összegű, fix kamatozású személyi kölcsönét!

Mikor jöhet jól az autóvásárlási hitelcélú személyi kölcsön?

Ha a következő hónapokban leginkább a szabadban látod magad, hasznát veheted egy megbízható, négykerekű társnak, aki a Te időbeosztásodnak, igényeidnek megfelelően visz el azokba az izgalmas városokba, mezőkre, erdőkre, amik arra várnak, hogy ebben a szezonban felfedezd őket!
Sok helyre kényelmesen eljuthatunk tömegközlekedéssel is, de például egy sérülésből, betegségből felépülve, egy mozgásszervi betegséggel élő családtaggal, baráttal, vagy egyszerűen kisgyerekkel, kutyával a csomagok és a napi rutin kontra szoros menetrendek harcából legtöbbször a saját autó, és az így elérhető rugalmasság kerül ki győztesen.

Ha itt az ideje, hogy lecseréld a régi, vagy megvedd az első saját autódat, a MagNet Bankra számíthatsz: a MagNet Személyi Kölcsönét autóvásárlási hitelcélra új és használt autó vásárlására is igénybe veheted, 300.000 és 5.000.000 közti értékben.

EZ IS ÉRDEKELHET: BOLYGÓNK JÖVŐJE A BANKVÁLASZTÁSBAN >>ELOLVASOM<<

 

Mire jó megoldás a lakásfelújítási hitelcélú személyi kölcsön?

A nagy kalandozások helyett egy megújult, otthonos kuckóban szeretnél lehetőség szerint minél több, tartalmas én-időt eltölteni a közeljövőben? Neked is van egy jó ötletünk!

A textíliák lecserélésével elérhető illúzióját az "új lakásnak" mind ismerjük, ahogy az új bútorgombok, bútormatricák, képek és átrendezett terek hatását is. Van viszont, hogy ennél többre vágyunk; a covid évei alatt eleget bámultuk a falainkat ahhoz, hogy egy-egy új növény vagy díszpárna már akkor se legyen elég, ha a színe teljesen elüt az eddigiektől, de más, olyan változás is lehet az életünkben (új családtag érkezése, új munkakör, új hobbi), amire szeretnénk, ha az életterünk is érdemben tudna reagálni.

  • Ha dobolni kezdenél, vagy épp ellenkezőleg, eleget hallgattad már a szomszédaidat, most belevághatsz egy hangszigetelésbe.
  • Ha a nagy alvásokhoz csak egy igazán jól záró ablak és sötét redőny hiányzik, most beépítheted.
  • A következő télen már nem szeretnél fázni, és korszerűsítenéd a fűtési rendszert, vagy a nyarat tennéd könnyebbé egy klímával? Megoldható.
  • Ha már tudod, hova kerülhetne a télikert vagy a terasz.
  • Ha látod a lelki szemeid előtt, hogyan festene a nappali más színű falakkal, jobb megvilágításban.

Igaz Rád egy vagy több a fentiek közül? A MagNet Bankra számíthatsz: a fix kamatozású MagNet Személyi Kölcsönét lakásfelújítási hitelcélra az 518/2020. (XI. 25.) Korm. rendelet szerint támogatható építési tevékenységekre veheted igénybe , 300.000 és 5.000.000 Ft közti értékben.

EZ IS ÉRDEKELHET: MIÉRT A MAGNET BANK? >>ELOLVASOM<<