A MagNet és a társadalmi szervezetek

Szívügyünk a civil szféra

Bankunk működése és tevékenysége a társadalmi felelősségvállaláson alapul. Nap, mint nap teszünk azért, hogy pénzügyi szolgáltatásaink által egy átláthatóbb, értékközpontú társadalom jöjjön létre hazánkban. Ebben a folyamatban fontos szerep jut a hazai társadalmi kezdeményezéseknek, melyek gyakran helyettünk is gyógyítják a társadalom sebeit. Ezért alakítottuk ki azokat a programjainkat, melyeken keresztül ügyfeleink különböző szervezetekkel kapcsolódhatnak, megismerhetik a működésüket, segíthetik, támogathatják azokat.

Az alábbi programok által Te is részese lehetsz a MagNet közösségnek, az általunk biztosított döntési jogokat kihasználva egyszerűen és rendszeresen támogathatod a számodra kedves társadalmi szervezetet – mindezt a Bank pénzéből!

Közösségi Adományozási Program

A Közösségi Adományozási Program (KAP) egy, a teljes ügyfélkört mozgósító és bevonó társadalmi kezdeményezés, mely azzal a céllal jött létre, hogy pozitív változást indítson el az érintettjei életében. A program célja, hogy a megerősödjön az a munkatársi- és ügyfélréteg, amely aktívan felelősséget vállal a civil ügyekért. Továbbá nem titkolt célunk az is, hogy ügyfeleink megértsék és átérezzék; a több tíz milliós támogatás több tízezer szavazatból jön össze.

A KAP program keretein belül a bank tulajdonosi köre minden évben lemond az adózott eredmény 10%-áról, majd feljogosítja az ügyfeleket, hogy ezzel segítsék a programban résztvevő társadalmi szervezeteket. Így – hazánkban példa nélküli módon – a MagNet Bank ügyfeleinek lehetősége nyílik arra, hogy számukra fontos célokat támogassanak, saját bankjuk profitjából.

A program sikere nagyrészt ügyfeleinken múlik, hiszen ők döntik el, hogy tesznek-e a civil társadalom megsegítéséért. Őszintén hálásak vagyunk ügyfeleinknek, amiért éltek döntési lehetőségükkel, és a KAP 2010-es kezdete óta közel 360 millió forint szétosztásáról gondoskodtak!

Segítő bankkártya

A PayPass funkcióval ellátott MasterCard betétikártyáink (bankkártya) gyorssá és kényelmessé teszik a vásárlást, emellett pedig az adományozási program szerves részei is, ugyanis ügyfeleink kártyás vásárlásai után az elköltött összeg bizonyos százalékával az általuk választott társadalmi szervezetet támogatjuk.

Ezzel közösségi szemléletünkhöz hűen értelmezzük újra a piacon már elterjedt, ún. "cash back" kártyák fogalmát, hiszen nálunk az előnyöket ügyfeleink nem maguk számára szerzik, hanem több mint 280 társadalmi szervezeten keresztül társadalmi ügyek segítésére fordítják!

Egyéni Adományozási Program

Lehetőséget biztosítunk ügyfeleinknek arra, hogy a banki támogatáson felül egyénileg is egyszerűen támogathassanak számukra fontos társadalmi szervezetet. Az internetbanki (NetBank) felületen saját számláról indított eseti vagy akár rendszeres adományt is örömmel juttatjuk el a kiválasztott társadalmi szervezetnek. A felajánlott összeg fedezetéről teljes egészében az ügyfél gondoskodik, a Bank abban segít, hogy a pénzügyi támogatás egyszerűen és gyorsan célba érjen.

Fejlesztés, Tudásmegosztás, Közösségek

Rendszeresen szervezünk olyan eseményeket, ahol a társadalmi szervezetek képviselői értékes tudáshoz, információhoz juthatnak meghívott neves szakértőktől, valamint kapcsolatokat építhetnek a civil szektoron belül és kívül az üzleti szférával.

Rapid Randik - különböző szakmák szakemberei (kommunikációs specialisták, coachok..) találkoznak társadalmi szervezetekkel pro bono alapú együttműködések kialakításának céljából.

Impakt Brunch rendezvénysorozat - A MagNet Impakt Év 2019 keretében fókuszba helyezzük a HATÁS kérdéskörét, és Impakt Brunch eseménysorozatot szervezünk, hogy társadalmi szervezetekkel, vállalkozásokkal és profi szakértőkkel együtt vizsgáljuk meg a hatás(mérés) különböző aspektusait.

Készség- és kapacitásfejlesztés: Felkészítő workshop a Közösségi Adományozási Programra történő pályázáshoz, illetve kommunikációs és adománygyűjtési ismeretek az Évszak Szervezete Programban történő sikeres részvételhez.

Az események, programok részleteit a MagNet Bank, valamint a MagNet Közösségi Hatás Facebook oldalán hirdetjük meg.

Építsünk közösséget!

A közösség építésében ügyfeleink játsszák a legfontosabb szerepet, ezért szeretnénk díjazni törekvésüket. Amennyiben meghívod ismerősöd a bankhoz, és ő bankszámlát nyit, vagy lakossági hitelszerződést köt nálunk, jutalmat ajánlunk fel neked és ismerősödnek. Ezt a jutalmat pedig lehetőséged van felajánlani egy általad választott társadalmi szervezetnek.