KAP rendelkezés 2018

A Közösségi Adományozási Program által idén 46 675 733 Ft-ról rendelkezhetett 39 103 ügyfelünk 61 társadalmi szervezet javára!

A 2010-ben útjára indított kezdeményezés a MagNet Közösségi Bank működésének egyik alappillére, melynek során a Bank lemond éves nyereségének 10%-áról, hogy ügyfeleinek adja át a döntés jogát, hogy ezzel az összeggel támogassák a programban résztvevő társadalmi szervezeteket. Így – hazánkban példa nélküli módon – a MagNet Bank ügyfeleinek lehetősége nyílik arra, hogy számukra fontos célokat támogassanak, saját bankjuk profitjából.

2018-ban összesen 35 007 844 Ft-ot osztottak szét ügyfeleink, és ennek köszönhetően 26 szervezet érte el a számára álomösszeget, a maximum egymillió forintot.

A projektek létrejöttét követően elérhetővé tesszük a szervezetek KAP-os forrásainak felhasználásról szóló beszámolóit és megmutatjuk a MagNet közösség KAP programmal elért társadalmi hatását.

A Bank a kap@magnetbank.hu címen várja a javaslatokat, hogy a jövőben mely társadalmi szervezeteket érdemes bevonni a támogatandók körébe, míg a KAP 2019-re pályázásra ősszel a Bank honlapján kerül sor.

Köszönjük, hogy Te is rendelkeztél a rád jutó nyereségrész 10 százalékáról!