Fióki intézkedések

 

2021/10/11 

Jelen oldalunk az aktuális tudnivalókkal folyamatosan frissül, így kérjük, hogy mielőtt látogatást tervez bankfiókjainkban vagy bármilyen felmerülő kérdés esetén, először tekintse meg, hogy történt-e változás az intézkedéseinkben. 

Tisztelt Ügyfelünk!

A MagNet Bank folyamatosan figyelemmel kíséri a hazai egészségügyi helyzet alakulását, valamint a hatóságok iránymutatásait, és ezek figyelembevételével igyekszik a biztonsági intézkedéseit lazítani vagy szükség szerint épp szigorítani, hogy ügyfelei és kollégái számára egyaránt a lehető legjobb körülményeket biztosítsa. Továbbra is célunk, hogy minden ügyfelünk számára úgy nyújtsunk kényelmes és zökkenőmentes banki ügyintézést, hogy mindeközben aktív szerepet vállaljunk a vírus terjedésének megelőzésében.

A pandémiás helyzetre tekintettel a Bank által alkalmazott óvintézkedések módosultak. 

 • Kérjük, hogy a bankfiókban, illetve banki ügyféltérben a száj és az orrnyílást teljes egészében eltakaró orvosi maszkban, munkavédelmi maszkban, illetve textil vagy más anyagból készült maszkban (továbbiakban együttesen: maszk) tartózkodjanak - a banki ügyintézés, illetve a bankfióki, banki ügyféltérben történő tartózkodás teljes időtartama alatt. 

A fentiek mellett, higiéniai-biztonsági okokból, ismét érvénybe lépnek az alábbi veszélyhelyzeti intézkedések Ügyfeleink és ügyintézőink egészsége érdekében: 

 • Amennyiben betegség, láz tüneteit észleli magán, vagy az elmúlt 2 hét során feltételezhetően találkozott fertőzött személlyel, úgy javasoljuk, kerülje a személyes ügyintézést.
 • Kérjük, amennyiben teheti, kísérők nélkül érkezzen a bankfiókba.
 • Ügyintézőink mindent megtesznek a vírus megelőzése érdekében, ezért kérjük Önöket, hogy minimum 1,5 méteres távolságot tartsanak tőlük és a fiókban tartózkodó további ügyfelektől.
 • Ügyintézőink a szokásos köszönési formáktól a jelen helyzetben tartózkodnak, kérjük, hogy kézfogást és egyéb fizikai kontaktust legyenek kedvesek mellőzni. 
 • Az azonosítás végett ügyintézőink megkérhetik Önt, hogy rövid időre vegye le maszkját, amennyiben Ön ezen kérésnek nem tesz eleget, Bankunk megtagadhatja a kiszolgálást. Felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy bankbiztonsági okokból az arc teljes eltakarása nem megengedett.
 • Kérjük, hogy a Bankba történő belépést követően minden esetben használja a kihelyezett kézfertőtlenítőket.

A fenti intézkedéseken túlmenően az az alábbi óvintézkedések továbbra is érvényben vannak:  

 • Bankunk továbbra sem  vár el kötelező nyilatkozattételt a bankfiókba belépő ügyfelek egészségi állapotáról.
 • bankfiókjaink a szokásos nyitvatartási időben állnak rendelkezésre, az egyes fiókok nyitvatartásáról az alábbi oldalon tájékozódhat.

Felhívjuk figyelmüket kényelmi szolgáltatásainkra:

Mindannyiunk biztonsága érdekében továbbra is arra kérjük, hogy lehetőség szerint banki ügyeit a fiókokban zajló személyes ügyintézés helyett inkább otthona kényelméből, NetBankon vagy MobilBankon intézze.

NetBankon keresztül végezhető műveletek: 

 • Számlainformáció, egyenleg és számlatörténet ellenőrzése; 
 • Forint és deviza átutalások, átvezetések indítása; 
 • Bankkártya limitek módosítása és bankkártya letiltása;
 • Csoportos beszedések, rendszeres átutalások, betétek kezelése

Az ügyintézést az alábbi eszközökkel teheti könnyebbé meg: 

 • Töltse le MagNet MobilBank applikációnkat Android készülékekre innen és IOS készülékekre innen!
 • Készpénz helyett javasoljuk, hogy – ahol tud – fizessen díjmentesen bankkártyával, amellyel megspórolhatja a készpénzfelvétel díját és az utánajárást, valamint a jelenlegi egészségügyi helyzetben biztonságosabb fizetési forma. Bankkártyával ráadásul már 15.000 forintig fizethet érintésmentesen.
 • A megnövekedett készpénzigény kiszolgálását 2020. október 7-től a EURONET ATM-hálózata támogatja, az ATM-ek listáját megtalálja az alábbi oldalon, ezenkívül természetesen bármely egyéb, Mastercard kártyát elfogadó ATM-et is használhat.

Jelen oldalunk az aktuális tudnivalókkal folyamatosan frissül, így kérjük, hogy a következő időszakban – mielőtt látogatást tervez bankfiókjainkban vagy bármilyen felmerülő kérdés esetén – először tekintse meg, hogy történt-e változás az intézkedéseinkben.

Megértését, együttműködését köszönjük!

MagNet Bank Zrt.