HÁZHOZSZÁMLA

Nyiss becsületkasszás számlát VideoBankon, és a kártyadíjadat egy évig most mi álljuk! A videós azonosításnak köszönhetően, már teljesen online intézheted a számlanyitást! Bankunk díjnyertes mobil applikációval, NetBankkal és havi kétszeri ingyenes ATM készpénzfelvétellel vár Téged!

Nyiss számlát VideoBankon! Tovább a főoldalra Netbank belépés

BECSÜLETKASSZÁS SZÁMLAVEZETÉS

Fizess annyit a számládért, amennyit méltányosnak gondolsz.

Mennyit ér meg Neked havonta a bankszámlád?
Kiszámoltuk, hogy nekünk önköltségi áron 383 forintba kerül egy bankszámla fenntartása. Sok? Kevés? Megadod? Többet is megér Neked?
A MagNetnél ezt teljesen Rád bízzuk, és becsületkassza alapon eldöntheted, mennyit fizetsz érte havonta 0-1.000 forint között.
Olvasd el, hogy miért gondoljuk fontosnak, hogy erről Te dönthess.

Tudj meg többet!

HÁZHOZSZÁMLA

Nyisd meg most VideoBankon, és mi álljuk a kártyadíjadat egy éven keresztül!

Becsületkasszás számládat már VideoBankon keresztül is megnyithatod, és a kártyadíjadat egy egész évig a MagNet Bank állja!
Ha eddig halogattad, hogy nálunk bankolj, most itt az idő! Ne maradj le, hiszen az akciónk csak a hónap végéig tart!
A videós azonosításnak hála, már teljesen online intézheted pénzügyeidet. Ismerd meg a Házhozszámla előnyeit!
VideoBank tájékoztató

Kattints a kondíciókért!

VÁLTS NÉZŐPONTOT A PÉNZÜGYEKBEN

Támogass számodra fontos ügyeket a bank pénzéből.

Segítő bankkártyánkkal ráadásul minden vásárlásod alkalmával egy-egy jó ügyet támogathatsz a Bankunk pénzéből.
Küldetésünknek tekintjük a társadalmi szervezetek támogatását, így 2010 óta felajánljuk számukra a nyereségünk 10%-át. Ennek szétosztását pedig ügyfeleinkre bízzuk, így jövőre már Rád is.
Minden évben megírjuk majd, hogy mennyit kerestünk Rajtad, Te pedig felajánlhatod ennek a tizedét egy általad választott jó ügyre.

Tudj meg többet!
PÉNZÜGYEK GOMBNYOMÁSRA

Intézd bárhonnan pénzügyeidet díjnyertes applikációnkkal és NetBankunkkal!

A Bankmonitor legjobb banki applikációjáért járó díjat már elhoztuk, most Téged szeretnénk megnyerni. Próbáld ki, hogy milyen egyszerűen tudod mindennapi pénzügyeidet a MagNet elektronikus felületein intézni! Ha ráérzel a digitális pénzügyek ízére, legfeljebb a speciality kávéink miatt jársz majd felénk személyesen.

Vedd komolyan a pénzügyeid is!
Miért bankolj nálunk?
Pénzügyek NetBankon
A MagNet és a civilek

Az akciós kedvezmény kizárólag az akció érvényességi idején belül újonnan megkötött lakossági fizetési számlaszerződésekre (Házhozszámla, Csillag, Diamond) és az ahhoz kapcsolódó elsőként aktivált Főkártyára vonatkozik. A számlavezetés általános feltételeit a Bank Általános Üzleti Feltételei és a Pénzforgalmi Üzletszabályzat tartalmazzák. A Házhozszámla számlacsomag pontos, teljes körű kondícióit az Általános Hirdetmény, a Lakossági bankszámlák díjairól és jutalékairól szóló kondíciós lista és a Házhozszámla díjairól és jutalékairól szóló kondíciós lista tartalmazza, egyéb részletekről, a Közösségi Adományozási Programról és a Segítő Bankkártya Programról fiókjainkban és internetes honlapunkon is tájékozódhat. A Bank fenntartja a feltételek egyoldalú módosításának jogát. EBKM: 0,00%.