Jelzáloghitel

Jelzáloghitel új vagy használt lakás vásárlásra, telek vásárlásra
THM: 9,8%-11,6%*

Segítünk, hogy otthon érezd magad!

A jelenleg hatályos akció keretében egyes termékeknél**:

MONDD EL A TÖRTÉNETED, HOGY SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATOT ADHASSUNK
Sziasztok, a nevem *. Arról álmodom, hogy amelyhez * Ft összegű hitelre lenne szükségem évre. Szeretném, ha a MagNet megkeresne, hogy egyeztessünk a hitellehetőségekről, és segítene valóra váltani az elképzeléseimet.
A családom havi nettó bevétele Ft, fedezetként pedig egy Ft értékű ingatlant tudok felajánlani. Jelenleg hitelem, és havonta Ft-ot törlesztek.
Az irányítószámom *. Kérlek, vegyétek fel velem a kapcsolatot a * telefonszámon, vagy írjatok a(z) * e-mail címre.
Sajnáljuk, de az űrlap kitöltéséhez engedélyezni kell a Javascript futtatását a böngészőben.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

THM lakossági jelzáloghitelek esetén: 9,8% - 11,6%.

A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a vonatkozó, hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A változó kamatozású kölcsönök esetében a THM értéke nem tükrözi a kölcsön kamatkockázatát. A Bank egyedi döntésével a hitel igénybevételéhez hitelfedezeti életbiztosítás, illetve a fedezetül bevont ingatlanra vonatkozóan egyéni vagyonbiztosítás megkötését vagy meglétét írhatja elő, azonban e biztosítások díja nem kerül figyelembevételre a THM-számítás során, mivel azok a jelen hirdetésben meghatározott THM számításakor nem ismert adatok.

* A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, a részletes feltételekért látogasson el bármelyik MagNet bankfiókba, illetve tájékozódjon a honlapon közzétett vonatkozó üzletszabályzatokból (Fogyasztói Hitelezési Üzletszabályzatból, illetve a Mentor-Szféra Plusz Program Általános Szerződési Feltételeiből), valamint A MagNet Bank Zrt. fogyasztók részére nyújtott, igényelhető hitelek kamatairól, alkalmazott díjairól, és költségeiről szóló Hirdetményből. A Bank a hitelbírálat jogát fenntartja.

Reprezentatív Példák

Reprezentatív példáink segítségével ismerkedj meg jelzáloghitel konstrukcióinkkal, és válaszd a számodra legkedvezőbbet!

Miért érdemes csatlakoznod hitelfelvevőként a Mentor-Szféra Plusz Programhoz?

Nálunk barátaid, családod anélkül is segíthetik a terveidet, hogy kölcsönt adnának Neked. Elég, ha megtakarításaikat Mentor Plusz betétben helyezik el, és Téged jelölnek kedvezményezettként. Ezzel ők semmilyen kockázatot nem vállalnak, betétjük után piaci kamatot kapnak, viszont a Bank utólagos jóváírás formájában Közösségi Hiteldíj Kedvezményt biztosíthat a számodra. Amennyiben adatlapodat nyilvánossá teszed, nemcsak rájuk, de a Bank többi közösségi betétesére is számíthatsz ebben.

Hasznos tájékoztatók

Mielőtt hitelt vennél fel, gondold át a bevételeidet és kiadásaidat, hogy körvonalazódjon az összeg, amit hiteltörlesztésre tudsz fordítani!
Olvasd el az alábbi tájékoztatókat is, hogy még széleskörűbben fel tudj készülni a döntésre:

Kíváncsi vagy további ajánlatainkra is?
THM Információ

*A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a vonatkozó, hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A változó kamatozású kölcsönök esetében a THM értéke nem tükrözi a kölcsön kamatkockázatát. A Bank egyedi döntésével a hitel igénybevételéhez hitelfedezeti életbiztosítás, illetve a fedezetül bevont ingatlanra vonatkozóan egyéni vagyonbiztosítás megkötését vagy meglétét írhatja elő, azonban e biztosítások díja nem kerül figyelembevételre a THM-számítás során, mivel azok a jelen hirdetésben meghatározott THM számításakor nem ismert adatok. A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, a részletes feltételekért látogasson el bármelyik MagNet bankfiókba, illetve tájékozódjon a honlapon közzétett vonatkozó üzletszabályzatokból (Fogyasztói Hitelezési Üzletszabályzatból, illetve a Mentor-Szféra Plusz Program Általános Szerződési Feltételeiből), valamint A MagNet Bank Zrt. fogyasztók részére nyújtott, igényelhető hitelek kamatairól, alkalmazott díjairól, és költségeiről szóló Hirdetményből. A Bank a hitelbírálat jogát fenntartja.

**Az akció keretében nyújtott kedvezmények részletes feltételeit a vonatkozó Hirdetmény tartalmazza. A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, a részletes feltételekért látogasson el bármelyik MagNet bankfiókba, illetve tájékozódjon a honlapon közzétett vonatkozó üzletszabályzatokból (Fogyasztói Hitelezési Üzletszabályzatból, illetve a Mentor-Szféra Plusz Program Általános Szerződési Feltételeiből), valamint A MagNet Bank Zrt. fogyasztók részére nyújtott, igényelhető hitelek kamatairól, alkalmazott díjairól, és költségeiről szóló Hirdetményből (Hirdetmény) . A Bank a hitelbírálat és a kondíciók változtatásának jogát fenntartja.

***Meglévő MagNet Bank ügyfelek részére „Hűség kedvezmény” bármely – 2021. február 15-től igényelt - új lakossági ingatlanfedezet mellett nyújtott hitel esetén, az kölcsönkérelem befogadásakor legalább 6 hónapja MagNet Banknál fizetési számlával rendelkező ügyfeleink számára.