Jelzáloghitel a MagNet Banktól
THM: 4,7%-8,2%

NAGYSZABÁSÚ TERVEK?

Lakás- vagy telekvásárlás, felújítás, esetleg egy új autó? Számíthatsz ránk!

Ismerd meg, hogy a bank betétesei miként segíthetnek abban, hogy a kölcsönöd után fizetett hiteldíj egy részét vagy egészét visszakaphasd.

Egészítsd ki az oldalon található történeted, hogy személyre szabott ajánlatot adhassunk.

Nálunk barátaid, családod anélkül is segíthetik a terveidet, hogy kölcsönt adnának Neked. Elég, ha megtakarításaikat Mentor Plusz betétben helyezik el, és Téged jelölnek kedvezményezettként. Ezzel ők semmilyen kockázatot nem vállalnak, betétjük után piaci kamatot kapnak, viszont a Bank utólagos jóváírás formájában Közösségi Hiteldíj Kedvezményt biztosíthat a számodra. Amennyiben adatlapodat nyilvánossá teszed, nemcsak rájuk, de a Bank többi közösségi betétesére is számíthatsz ebben.

MONDD EL A TÖRTÉNETED
Sziasztok, a nevem *. Arról álmodom, hogy amelyhez * Ft összegű hitelre lenne szükségem évre. Szeretném, ha a MagNet megkeresne, hogy egyeztessünk a hitellehetőségekről, és segítene valóra váltani az elképzeléseimet.
A családom havi nettó bevétele Ft, fedezetként pedig egy Ft értékű ingatlant tudok felajánlani. Jelenleg hitelem, és havonta Ft-ot törlesztek.
Az irányítószámom *. Kérlek, vegyétek fel velem a kapcsolatot a * telefonszámon, vagy írjatok a(z) * e-mail címre.
Sajnáljuk, de az űrlap kitöltéséhez engedélyezni kell a Javascript futtatását a böngészőben.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Induló kedvezmények

Folyósítási díjad most elengedjük, az értékbecslési díjat visszatérítjük, hitelkiváltásnál ezen felül visszautaljuk a közjegyzői díjat Neked a Hirdetményben foglalt feltételek szerint.*

Csökkenő hiteldíj

Barátaid, családod és a MagNet betétesei közül bárki segíthet, hogy a kölcsönöd után fizetett hiteldíj egy részét vagy az egészet visszakaphasd.
Egyszerűbb, mint gondolnád!

Kamatkedvezmény

Rendelkezz a Bank nyereségének 10%-áról társadalmi ügyek javára, támogass társadalmi szervezeteket a Bank pénzéből, vagy utald ide munkabéredet, mi pedig ezért kamatkedvezménnyel mondunk köszönetet. Kamatkedvezmény jár legalább havi 300 000 Ft összegű igazolt munkabér jövedelem esetén is.

THM lakossági jelzáloghitelek esetén: 4,7 - 8,2%.

A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a vonatkozó, hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A változó kamatozású kölcsönök esetében a THM értéke nem tükrözi a kölcsön kamatkockázatát. A Bank egyedi döntésével a hitel igénybevételéhez hitelfedezeti életbiztosítás, illetve a fedezetül bevont ingatlanra vonatkozóan egyéni vagyonbiztosítás megkötését vagy meglétét írhatja elő, azonban e biztosítások díja nem kerül figyelembevételre a THM-számítás során, mivel azok a jelen hirdetésben meghatározott THM számításakor nem ismert adatok.

* A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, a részletes feltételekért látogasson el bármelyik MagNet bankfiókba, illetve tájékozódjon a honlapon közzétett vonatkozó üzletszabályzatokból (Fogyasztói Hitelezési Üzletszabályzatból, illetve a Mentor-Szféra Plusz Program Általános Szerződési Feltételeiből), valamint A MagNet Bank Zrt. fogyasztók részére nyújtott, igényelhető hitelek kamatairól, alkalmazott díjairól, és költségeiről szóló Hirdetményből. A Bank a hitelbírálat jogát fenntartja.

MagNet személyi kölcsön

Kiknek ajánljuk?


Azoknak, akik szeretnének egyszeri, ingatlan fedezet nélküli kisebb összeget felvenni, és azt bármire felhasználni.

Azoknak is, akiknek fontos, hogy kedvező kondíciókkal jussanak anyagi támaszhoz, és szempont, hogy a kölcsönfelvétel a törlesztőrészleten kívül ne kerüljön extra költségbe. (pl. ne legyen folyósítási díj és közjegyzői díjjal se kelljen számolni 3 millió forint összeghatárig)

Akiknek megnyugtató, hogy a kölcsön a teljes futamidő alatt fix kamatozású- így a törlesztőrészlet nem növekszik!


Ha gyors, kisebb összegű segítségre van szükséged, igényelj MagNet Személyi Kölcsönt!

THM: 9,3%–22,0% *


Összegyűjtöttük Neked egy helyre az összes dokumentumot, ami a személyi kölcsön felvételéhez fontos. Nézz körül itt is!

Hasznos tájékoztatók

Biztos van még kérdésed, amire itt nem találtad a választ! Kattints tovább!

Visszahívást kérek! További részletek Kalkulátor*A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a vonatkozó, hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM értéke nem tükrözi a kölcsön kamatkockázatát.

Az alábbi két példában nézd meg, hogy milyen kondíciókkal vehetsz fel például 500.000 forintot 3 év futamidőre, és 3 millió forintot 5 évre. Azt vettük alapul, hogy a MagNet számládra nem érkezik havi jóváírás vagy annak összege nem éri el a 100 000 Ft-ot. Reméljük, ez az alapeset változni fog!

Példa 1.

Reprezentatívnak tekintett kölcsönösszeg: 500 000 Ft
Reprezentatívnak tekintett futamidő: 3 év (36 hónap)
Hitelkamat: 19,80%
Hitelkamat típusa: fix
THM: 22,0%
Havi törlesztőrészlet összege: 18 601 Ft
Hitel teljes díja: 169 633 Ft
Hitel teljes díjába foglalt hitelkamat összege: 169 633 Ft
Hitel teljes díjába foglalt díj, jutalék, költség, adó összege: 0 Ft
Teljes futamidő alatt fizetendő teljes összeg: 669 633 Ft

Példa 2.

Reprezentatívnak tekintett kölcsönösszeg: 3 000 000 Ft
Reprezentatívnak tekintett futamidő: 5 év (60 hónap)
Hitelkamat: 17,80%
Hitelkamat típusa: fix
THM: 19,6%
Havi törlesztőrészlet összege: 76 257 Ft
Hitel teljes díja: 1 575 442 Ft
Hitel teljes díjába foglalt hitelkamat összege: 1 575 442 Ft
Hitel teljes díjába foglalt díj, jutalék, költség, adó összege: 0 Ft
Teljes futamidő alatt fizetendő teljes összeg: 4 575 442 Ft

A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A Bank a hitelbírálat jogát fenntartja. A részletes feltételekért látogasson el bármelyik MagNet bankfiókba,vagy a www.magnetbank.hu/szemelyi-kolcson honlapra, illetve tájékozódjon a honlapunkon közzétett vonatkozó terméktájékoztatókból, üzletszabályzatokból - így a fogyasztónak nyújtott hitel általános szerződési feltételeiről szóló Üzletszabályzatból-, valamint a MagNet Bank Zrt. fogyasztók részére nyújtott, igényelhető hitelek kamatairól, alkalmazott díjairól, és költségeiről szóló Hirdetményből.

Személyi kölcsön zöld hitelcélokra

Kiknek ajánljuk?


Szívügyünk a megújuló energiaforrások terjesztése, így zöld hitelcélokra felhasználható kedvezményes személyi kölcsönt alakítottunk ki a környezettudatosság elkötelezettjeinek.

Ha napelem rendszerbe tervezel beruházni vagy otthoni autótöltő állomás kiépítése a célod és ezáltal

  • csökkentenéd villanyszámlád vagy épp teljesen függetlenednél

  • növelnéd az ingatlanod értékét


igényeld a MagNet Személyi Kölcsönt "Zöld" hitelcélokra (napelem rendszer vagy elektromos (házi) autótöltő rendszer/állomás finanszírozására), és kamatkedvezményben részesítünk!

3 millió forint feletti kölcsönösszeg esetén a közjegyzői díj felét (de legfeljebb 30 000 forintot) is visszatérítjük Neked.

Nálunk folyósítási díjat sem kell fizetned!

Összegyűjtöttük Neked egy helyre az összes dokumentumot, ami a személyi kölcsön felvételéhez fontos. Nézz körül itt is!

Hasznos tájékoztatók

Biztos van még kérdésed, amire itt nem találtad a választ! Kattints tovább!

Visszahívást kérek! További részletek Kalkulátor

THM: 7,1% - 17,2%


A THM (teljes hiteldíj mutató) meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM mutatók mértéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát. A THM kalkuláció során az ügyleti kamattal, a folyósítási díjjal (mértéke: 0 Ft) számoltunk. A Bank a kölcsönszerződés megkötéséhez nem írja elő számlavezetési díj megfizetéséhez kötött fizetési számla meglétét, ezért 0 Ft számlavezetési díjjal számoltunk. A vonatkozó jogszabály alapján a 300 000 Ft és 1 000 000 Ft kölcsönösszeg közötti ajánlatok THM értékei 500 000 Ft összegű, 3 éves futamidejű, az 1 000 000 Ft kölcsönösszeg feletti ajánlatok THM értékei 3 000 000 Ft összegű, 5 éves futamidejű kölcsönre annuitásos törlesztésre vonatkozóan kerültek meghatározásra. A reprezentatív példákban feltüntetett THM értékek az ügyfelek előzetes tájékoztatására szolgálnak. A konkrét ajánlatra vonatkozó THM értéket majd az egyedi kölcsönszerződés tartalmazza. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek.

A hitelkamat mértéke Zöld hitelcélok esetén:

A hitelkamat a kölcsön összegétől, és a bankszámlára rendszeresen érkező havi jóváírás összegétől függ. Mindenképp érdemes vállalnod azt, hogy a teljes jövedelmed vagy egy általad választott havi jóváírás rendszeresen ide érkezzen a MagNet-es számládra!

Ha MagNet bankszámládon 250 000 forintot meghaladó jóváírás teljesül havonta:
Kölcsönösszeg: 300 000 Ft - 1 300 000 Ft Hitelkamat: 9,80 %
Kölcsönösszeg: 1 300 001 - 3 300 000 Ft Hitelkamat: 7,80 %
Kölcsönösszeg: 3 300 001 - 5 000 000 Ft Hitelkamat: 6,80 %
Ha MagNet bankszámládon 100 000 Ft-ot meghaladó, legfeljebb 250 000 Ft jóváírás teljesül havonta:
Kölcsönösszeg: 300 000 Ft - 1 300 000 Ft Hitelkamat: 12,80 %
Kölcsönösszeg: 1 300 001 - 3 300 000 Ft Hitelkamat: 10,80 %
Kölcsönösszeg: 3 300 001 - 5 000 000 Ft Hitelkamat: 9,80 %
Ha MagNet bankszámládon legfeljebb 100 000 forint jóváírás teljesül havonta:
Kölcsönösszeg: 300 000 Ft - 1 300 000 Ft Hitelkamat: 15,80 %
Kölcsönösszeg: 1 300 001 - 3 300 000 Ft Hitelkamat: 13,80 %
Kölcsönösszeg: 3 300 001 - 5 000 000 Ft Hitelkamat: 12,80 %

Az alábbi két példában nézd meg, hogy milyen kondíciókkal vehetsz fel például 500.000 forintot 3 év futamidőre, és 3 millió forintot 5 évre. Azt vettük alapul, hogy a MagNet számládra nem érkezik havi jóváírás vagy annak összege nem éri el a 100 000 Ft-ot. Reméljük, ez az alapeset változni fog!

Példa 1.

Reprezentatívnak tekintett kölcsönösszeg: 500 000 Ft
Reprezentatívnak tekintett futamidő: 3 év (36 hónap)
Hitelkamat: 15,80%
Hitelkamat típusa: fix
THM: 17,2%
Havi törlesztőrészlet összege (hitelkamattal): 17 583 Ft
Hitel teljes díja: 132 999 Ft
Hitel teljes díjába foglalt hitelkamat összege: 132 999 Ft
Hitel teljes díjába foglalt díj, jutalék, költség, adó összege: 0 Ft
Teljes futamidő alatt fizetendő teljes összeg: 632 999 Ft

Példa 2.

Reprezentatívnak tekintett kölcsönösszeg: 3 000 000 Ft
Reprezentatívnak tekintett futamidő: 5 év (60 hónap)
Hitelkamat 2021. január 1-től: 13,80%
Hitelkamat típusa: fix
THM: 14,9%
Havi törlesztőrészlet összege (hitelkamattal): 69 792 Ft
Hitel teljes díja: 1 187 508 Ft
Hitel teljes díjába foglalt hitelkamat összege: 1 187 508 Ft
Hitel teljes díjába foglalt díj, jutalék, költség, adó összege: 0 Ft
Teljes futamidő alatt fizetendő teljes összeg: 4 187 508 Ft

* A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, a részletes feltételekért látogasson el bármelyik MagNet bankfiókba, illetve tájékozódjon a honlapon közzétett vonatkozó üzletszabályzatokból (Fogyasztói Hitelezési Üzletszabályzatból, illetve a Mentor-Szféra Plusz Program Általános Szerződési Feltételeiből), valamint A MagNet Bank Zrt. fogyasztók részére nyújtott, igényelhető hitelek kamatairól, alkalmazott díjairól, és költségeiről szóló Hirdetményből. A Bank a hitelbírálat jogát fenntartja.