Mit jelent rám nézve az ügyfélállomány átruházása? Mit jelent rám nézve az ügyfélállomány átruházása?

A Sopron Bank Burgenland 2022. februárjában a MagNet Magyar Közösségi Bank Zrt. 100%-os leányvállalatává vált. A szerződésállomány átruházás útján - várhatóan 2022. július 1-től- kerül át a MagNet Bankhoz. Ez azt jelenti, hogy hamarosan a 100%-ig magyar magántulajdonban levő MagNet Bank ügyfelévé válsz! További információért kattints a Részletek gombra!  

Bankszünnapokkal, szolgáltatáskiesésekkel kapcsolatos információk Bankszünnapokkal, szolgáltatáskiesésekkel kapcsolatos információk

Ezen az oldalon tudsz tájékozódni az állományátruházás és informatikai átállás szempontjából szükséges bankszünnapokkal és szolgáltatás kiesésekkel kapcsolatosan. Az átállás több szolgáltatási területet érinteni fog, így arra kérünk, hogy mindenképp tájékozódj körültekintően ezen az oldalon! Kattints a Részletek gombra. 

 

Mi lesz a számlacsomagommal, lekötött betétemmel? Mi lesz a számlacsomagommal, lekötött betétemmel?

Itt tájékozódhatsz a Sopron Bankban nyitott lakossági és vállalati számlacsomagok és lekötött betéteidről. Azon vagyunk, hogy az átállás minél gördülékenyebb legyen, a lehető legkevesebb fennakadással - addig is köszönjük, hogy bizalmat szavazol a MagNet fenntartható, közösségi szemléletének és velünk tartasz ezen az úton! A linkre kattintva tudd meg a részleteket!

Mi történik a bankkártyámmal? Mikor kapok új bankkártyát? Mi történik a bankkártyámmal? Mikor kapok új bankkártyát?

A Sopron Bank (Takarékbank) által kibocsátott betéti kártyák helyett új MagNet Bank betéti kártyák várnak Rád. Ezekkel nem csak fizetni lehet: a régi helyett Segítő Bankkártyát kapsz majd, ami azt jelenti, hogy bankkártyás vásárlásaid után a Bank támogatást ír jóvá az általad választott szervezetnek. Nézd meg, hogy mikor, hogyan kerül hozzád a vadiúj kártyád! A linkre kattintva tudd meg a részleteket!

Hogyan rendezem a meglévő hiteleimet? Hogyan rendezem a meglévő hiteleimet?

A Sopron Banknál megkötött lakossági vagy vállalati kölcsönszerződésed van? Ezen a folyamatosan frissülő oldalunkon megtudhatod, hogyan teljesítheted a jövőben kölcsönszerződésed törlesztési kötelezettségét. A linkre kattintva tudd meg a részleteket! 

Hogyan működik a MagNetben az online ügyintézés? Hogyan működik a MagNetben az online ügyintézés?

Ezen az oldalon tájékozódhatsz arról, hogy az állományátruházás kapcsán milyen változásokra számíthatsz, és azt követően hogyan tudod a kényelmes MagNet NetBank és Mobilapp felületek elektronikus szolgáltatásait igénybe venni. Nézd meg itt a demó verziókat!

Módosuló üzletszabályzatok, hirdetmények, kondíciós listák Módosuló üzletszabályzatok, hirdetmények, kondíciós listák

Itt nézheted egy helyen az összes - állományátruházás kapcsán - módosuló általános szerződési feltételeket (üzletszabályzatok, hirdetmények, kondíciós listák). Ennek az információs aloldalnak a tartalmát folyamatosan frissítjük. Kattints a részletekért!