• Építsünk közösséget!

  Csatlakozz a MagNet értékalapú közösségéhez!

  Megnézem >
 • Nyiss házhozszámlát

  Legyen Segítő bankkártyád Neked is!

  Videóbank >
 • Ismerj meg minket

  a MagNet az Év társadalmilag felelős bankja

  Érdekel >
1) Vedd észre a pluszt: lásd meg a jót! 1) Vedd észre a pluszt: lásd meg a jót!

Járj nyitott szemmel, és ne vedd adottnak, ami nem az: vedd észre, tudatosítsd a jót, amit kapsz, ami körbevesz.

2) Fizess a segítő bankkártyáddal 2) Fizess a segítő bankkártyáddal

Így nem csak a választott szolgáltatónak a talpon maradását segíted, de az általad választott civil szervezetet is!

3) Ne érjen véget a folyamat a fizetéssel 3) Ne érjen véget a folyamat a fizetéssel

Oszd meg a világgal, amit  kaptál: ne felejtsd el a google- és a facebook felületein értékelni azt, ami jó, hogy még sokáig az maradhasson!

Idén októberben minden bankkártyás fizetéseddel kétszer segíthetsz! Ha a MagNet Segítő Bankkártyádat használod, a beépített funkciójának köszönhetően minden vásárlásoddal segítesz egy általad megjelölt egy non-profit szervezetnek, a "Vedd észre a pluszt!" kampányhoz való csatlakozásoddal, vagyis a jó élményeid megosztásával pedig egy for-profit szervezet talpon maradását is támogathatod. Egy egyszerű gesztussal, egy kevés figyelemmel is tehetsz azért, hogy a jó gyakorlatok terjedjenek el: nem kell új, más dolgot csinálni, csak máshogy nézni arra, amit eddig csináltunk.

Egy kampány segít rászokni a pozitív visszajelzésekre

Az októberben startoló kampány több szempontból is különleges - nem egy új dolgot kínál, amit meg kell szereznünk a boldogsághoz, hanem éppen arra szeretne inspirálni, hogy vegyük észre, tudatosítsuk a már meglévő jót. Az októberi kampányidőszak célja, hogy egy kihívással megtámogatott szemléletváltás eredményeképp a pozitív visszajelzések októberben kialakított békés szigetei később is velünk maradjanak - hogy a most a pozitívumokra irányított figyelmünk egy, a résztvevőket a későbbiekben is elkísérő, fontos fókuszt jelenthessen a mindennapjainkban.

Amikor a fizetési folyamat nem a bankkártyás fizetéssel, hanem a jó élmények megosztásával végződik

Az október 10. és 23. között zajló, nyilvános kihíváshoz bárki szabadon csatlakozhat; a lényege,  hogy bár eddig inkább a problémák jelzésére használtuk a Google és a Facebook felületein adható értékeléseket, a kihívás ideje alatt ezeket a jó gyakorlatok népszerűsítésére, terjesztésére használjuk. Így segítjük, hogy a jövőben egyre többen választhassák azokat a szolgáltatásokat, vállalkozásokat, akik valamivel kiemelkednek a mezőnyből - ezzel pedig a kedvenc pékségünket, állatorvosunkat, kávézónkat, fodrászunkat, különtanárunkat is segítjük!

Többet kaptál valahol, mint amiért fizettél - legyen az a plusz egy apró szívesség, egy kedves mosoly, egy jó szó, valami váratlan segítség? Oszd meg a nagyvilággal mindazt, ami okot ad az elégedettségre, és segítsd közösségünk tagjait a jó gyakorlatok választásában, ezáltal pedig a jó szolgáltatók fennmaradásában!

A kihívás ideje alatt, amikor a segítő bankkártyás fizetéssel az általad választott társadalmi szervezetnek már segítettél, ne fejezd be itt a folyamatot!

 1. Ha vállalod, hogy a kampányidőszakban az apró szívességekre, kedvességekre, nem várt segítségre nyitott szemmel jársz majd, csatlakozz a "Vedd észre a pluszt!" kampány Facebook-oldalához!
  Ha helyként, szolgáltatóként szeretnél segíteni abban, hogy többen járjanak a jó dolgokra nyitott szemmel, töltsd le, és használd online és offline felületeiden a "vedd észre a pluszt" szemléletét erősítő, ingyenes anyagokat >>innen<<!
 2. Ebben a két hétben, amikor valahol többet kapsz, mint amiért fizettél, adj róla pozitív visszajelzést: értékeld a kapott szolgáltatást a szolgáltató Facebook- vagy Google-oldalán!
 3. Oszd meg a tapasztalataidat, benyomásaidat, élményeidet a közösség többi, kihívásban részt vevő tagjával a kampány Facebook-oldalán!


A MagNet Segítő Bankkártyájával idén ősszel még többet adhatsz - ne érjen véget a folyamat a fizetéssel! Hozd ki a maximumot a bankkártyás fizetésből!

>> CSATLAKOZOM <<

 magnet házhozszámla

>> SZÁMLANYITÁS VIDEÓBANKON <<