Szolgáltatás plusz!


Sokan vagyunk, akik nem érjük be a szükségessel - akik azon dolgozunk, hogy a vendéglátást élménnyé, a napi pár szót figyelemmé, a kötelező köröket lehetőséggé formáljuk.

Ha Te is egy vagy azon szolgáltatók közül, akik a kínált terméken, szolgáltatáson túl valami pluszt is adnak a vendégeiknek, klienseiknek, akkor a MagNet Bank októberben rajtoló kampánya Neked szól!

VEDD ÉSZRE A PLUSZT!

 

A kampányoldalt ezen a linken: https://www.magnetbank.hu/veddeszre a kampány gerincét alkotó, október 10-23. között zajló kihívást itt találod: https://www.facebook.com/groups/599190968422616

MIÉRT ÉRDEMES CSATLAKOZNI?

Ez nem az a kampány, aminek a végén értékes nyereményeket sorsolunk ki - a célunk ugyanis épp az, hogy a kampányhoz és a kihíváshoz csatlakozók a kampány céljáért magáért akarjanak tenni és mozdulni.

A kampány célja

A kampány fő üzenete, hogy ne érjen véget a fizetési folyamat a bankkártyás fizetéssel - vigyük egy lépéssel tovább ezt a történetet!

Szeretnénk, ha Magyarországon is elterjedne az a szemlélet, amiben a visszajelzés nem csak a reklamáció helye lehet. Jelenlegi társadalmunk elsősorban akkor él a Google- és a Facebook-értékelések lehetőségével, ha olyan problémával szembesül, amit a szolgáltatóval nem sikerül kielégítő módon rendezni; mi viszont azt szeretnénk, ha a bosszúhadjáratok, és az ezekből fakadó torz értékelések helyett ezen felületek a pozitív visszajelzések békés szigeteivé változnának.
Ha közösen, legalább a kihívás 2 hetére a váratlan pluszokra, apró kedvességekre, szívmelengető gesztusokra irányítanánk a figyelmünket, és azért tennénk erőfeszítéseket, hogy ezeknek vigyük hírét.

Bár klasszikus nyeremény nem jár ezért, a kedves visszajelzésekkel járó jó érzésekre minden résztvevő számíthat, a pozitív értékelésekből származó előnyök, illetve az ezek keltette zajban kialakuló, pozitív konnotációjú láthatóság pedig minden szolgáltatót segíthet meglévő közönsége megőrzésében és új felhasználók elérésében.

HOGYAN CSATLAKOZHATSZ?

Csatlakozó helyként, szolgáltatóként azzal segítheted a kampányt, illetve közönségedet a kampányban való részvételben, ha segítesz hírét vinni annak, hogy októberben közösségünk egy része elköteleződött amellett, hogy észrevegye a pluszt!

Ennek érdekében megosztjuk Veled szabadon letölthető és használható, online és offline anyagainkat. Ezeket az oldal alján találod, ahonnan szabadon letöltheted, majd igény szerint felhasználhatod.

Vedd észre a pluszt, és segíts másoknak is észrevenni!

Szolgáltatás plusz!