Segítő bankkártya

Betéti kártyával (továbbiakban: bankkártya) történő vásárlásaiddal másnak is örömet szerezhetsz anélkül, hogy ez Neked pénzbe kerülne!

Segítő bankkártyánk lehetőséget nyújt arra, hogy MasterCard bankkártyád segítségével fontos társadalmi ügyeket karolj fel. A támogatáshoz nincs más dolgod, mint vásárláskor MagNet bankkártyádat használni! A vásárlás után mi automatikusan támogatjuk az általad választott társadalmi szervezetet. Így a jól megszokott rutinfeladatok – mint például egy hétvégi bevásárlás – újabb értelmet nyernek, hiszen minden bankkártyás vásárlás alkalmával egyben jótékonykodsz is!

Hogyan támogathatsz másokat?

A programban való részvételhez rendelkezned kell bankunknál MasterCard bankkártyával és NetBank hozzáféréssel. A támogatni kívánt társadalmi szervezetet a NetBank felületén található Segítő bankkártya menüpontban, a Támogatni kívánt társadalmi szervezet kijelölése gombbal választhatod ki.

Igényelj Mastercard bankkártyát és NetBank hozzáférést

A NetBankban válaszd ki a Segítő bankkártya menüpontot

Támogatni kívánt társadalmi szervezet kijelölése

A bank elutalja az összeget, mely a NetBankban követhető.

A társadalmi szervezet kiválasztására a bankkártyához kapcsolódó számla tulajdonosának (vagy a Netbankban megjelölt, a számla felett rendelkezési jogosultsággal bíró személynek) van lehetősége. Egy adott számlához kapcsolódó minden bankkártyához csak egy társadalmi szervezet választható ki kedvezményezettként. Fontos, hogy ha nem jelentkezel a programra, és nem jelölsz meg társadalmi szervezetet, akkor bankkártyás vásárlásaid után a bank nem támogat társadalmi szervezetet, vagyis az Te közreműködéseddel adományozható összeg elveszik.

Kattintás után belépés a NetBankba

Milyen szervezeteket támogathatsz?

Bankkártyás vásárlásaiddal olyan alapítványokat, egyesületeket és nonprofit társadalmi szervezeteket támogathatsz, melyek munkájukkal kiemelt társadalmi ügyeket szolgálnak. A támogatni kívánt társadalmi szervezetet Te választod ki a NetBank felületen, ahol a teljes lista megtalálható.

Hogyan válhatsz támogatottá?

Szervezetednek első sorban MagNet Banknál vezetett bankszámlára van szüksége ahhoz, hogy bekerüljön a Segítő bankkártyán keresztül támogatható szervezetek közé.

Ezt követően a impact@magnetbank.hu email címen jelezd részvételi szándékod, hogy elküldhessük Neked azokat a kitöltendő dokumentumokat, melyekkel jelentkezhetsz a programra.

Nyiss a MagNet Banknál számlát

Töltsd ki az űrlapot

Jelentkezz a részvételre

Elbíráljuk jelentkezésedet

Kiértesítünk

Ki fizeti az adományt?

Az adomány összege teljes mértékben a bankot terheli.

Mekkora az adomány összege?

A bank által nyújtott adomány összege függ a bankkártyás vásárlásaid összegétől és a bankkártya típusától. Minél többet vásárolsz a bankkártyáddal, annál nagyobb lesz a támogatás összege. És ne feledd, a MagNet bankkártyákkal a vásárlás – tranzakciós illeték bevezetése, majd emelése ellenére is – még mindig díjmentes!

Az adományozás mértéke:

  • Alap bankkártyával történt vásárlás esetén: 1 ezrelék
  • Dombornyomott bankkártyával történt vásárlás esetén: 2 ezrelék
  • Business bankkártyával történt vásárlás esetén: 3 ezrelék

A bankkártyás vásárlási tranzakció révén keletkezett támogatási összeg a Segítő bankkártya adatbázisában a tranzakció könyvelését követő munkanapon jelenik meg, tehát a NetBank felületen Te is ezen a napon fogod látni.

Mi számít bankkártyás vásárlásnak?

Bankkártyás vásárlásnak minősül minden belföldön és külföldön POS terminálnál és az interneten bonyolított sikeres tranzakció. (Az ATM készpénzfelvétel nem minősül bankkártyás vásárlásnak).

Mikor kapja meg a társadalmi szervezet az adományt?

Az adomány összege negyedévente kerül meghatározásra és eljuttatásra a társadalmi szervezetnek. Az a társadalmi szervezet kapja a negyedéves bankkártyás vásárlásaid után járó összeget, amely a negyedéves időszak utolsó napján a NetBank felületen be van állítva.

A negyedévek meghatározása:

  • január 1 (00.00 órától) – március 31 (24.00 óráig)
  • április 1 (00.00 órától) – június 30 (24.00 óráig)
  • július 1 (00.00 órától) – szeptember 30 (24.00 óráig)
  • október 1 (00.00 órától) – december 31 (24.00 óráig)

A programban kiválasztott társadalmi szervezetek a tárgynegyedévet követő hónap 15. napjáig, számlán történő jóváírás formájában kapják meg a támogatás összegét. A kiválasztott társadalmi szervezetet bármikor módosíthatja NetBankjában.

Promóciós részvételi szabályzat

A Segítő bankkártya promóciós részvételi szabályzata az alábbi linken érhető el.