Közösségi Betét és Hitel

Mentor és Szféra program

A körülöttünk fejlődő világ javarészt hitelekből épül. Ügyfeleink közreműködésével kedvezményes forrást biztosítunk olyan projektek számára, amelyek pozitívan hatnak környezetünkre, társadalmunkra.

A közösségi banki betétesek jogosultak meghatározni és nyomon követni, mi történik pénzükkel, és kinek a hitelét teszik kedvezményesebbé

A MENTOR betét tulajdonosa a betét elhelyezésekor kiválaszthatja, melyik MENTOR hitelfelvevő ügyfelünk hitelét kívánja kedvezményesebbé tenni betétje által.

A SZFÉRA betét tulajdonosa a betét elhelyezésekor az általunk támogatott SZFÉRA hitelcélok közül választhat (pl. Biogazdálkodás), és a bank a betétből a megjelölt szférába helyez ki hitelt.

A betétes egy meghatározott sávon belül dönthet betétjének kamatáról: akár a piaci kamatoktól alacsonyabbat is választhat, ha azt szeretné, hogy az adott hitelfelvevő hitele még olcsóbb legyen.

MEGÚJUL A MENTOR / SZFÉRA PROGRAM

Magyarország első értékalapú, közösségi bankjaként hiszünk abban, hogy ügyfeleinkkel összefogva jobbá tehetjük társadalmunkat. Céljaink elérésében a Mentor-Szféra Program kiemelten fontos eszközünk.

A Program bevezetése óta eltelt több mint 6 év alatt rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk, sok hasznos visszajelzést kaptunk ügyfeleinktől.

Szeretnénk, ha a jövőben még több betétes és hitelfelvevő ügyfél csatlakozna közösségi kedvezményprogramunkhoz, élvezhetné a magyar bankpiacon egyedülálló kezdeményezés előnyeit.

Ennek érdekében a jelenlegi Programot 2017. április 30. napjával bezárólag megszüntetjük, ugyanakkor az összegyűlt tapasztalataink alapján 2017. február 1-től elindítjuk új Mentor-Szféra Plusz Programunkat.