Karrier a MagNet Banknál

Szeretnél egy unalmas munkahelyen, magas fizetésért, stresszes munkát végezni? Akkor jobb, ha egy másik álláslehetőséget keresel magadnak, amelyhez sok sikert kívánunk. Ám, ha egy lelkes, elhivatott csapatnak lennél a tagja, akik gondolkodásában szabad, felnőtt, együttműködő, inspiratív szervezeti kultúrát hoznak létre, akkor köztünk a helyed!

Pillants bele, milyen az élet nálunk:

Hogyan jelentkezhetsz?

Jelentkezés

Elküldöd önéletrajzod, és minden egyéb, fontosnak vélt dokumentumot.

Első körös
interjú

A kiválasztott jelölteket ismerkedő beszélgetésre hívjuk be, egyes pozíciókhoz tesztek párosulnak.

Második körös
interjú

Ezt követheti egy második körös interjú

Megállapodás és szerződéskötés

Végül közösen megállapodunk és szerződést kötünk.

Előnyök és Juttatások

Egyik legfőbb célunk, hogy egy olyan barátságos, kellemes és kulturált munkakörnyezetet teremtsünk, ahova dolgozóink szívesen járnak be.

Valódi értékek

Célunk az átláthatóságra épülő társadalmi szerepvállalás, a pénzügyi tudatosságra nevelés. Ezért létrehoztunk egy szabadon és felnőtten gondolkodó, együttműködő, inspiratív szervezeti kultúrát.

Tanulás, fejlődés, kihívások

Teret adunk az újításaidra, az önmegvalósító ötleteidre. Támogatjuk önismereti és szakmai fejlődésed, coaching, mentoring, kis csoportos tréningek szervezésével.

Egyedi ösztönző rendszer

A Cafeteria rendszer mellett egy 7 elemből álló ösztönző rendszert dolgoztunk ki, hogy elismerjük és támogassuk az elváráson felüli, kiemelkedő teljesítményed.

Egyensúlyra találhatsz

Céges kerékpárok, jóga órák, irodai masszázs, közös reggelik, termelői piac, gyermekszoba és olvasósarok vár, hogy egyensúlyban tarthasd a munka és magánélet viszonyát.

Segítsünk együtt

Az Adj Meleget! program, Erdőmentés, Közösségi Gardrób, Véradás, Filmklub és Cipősdoboz gyűjtésünk mellett számos lehetőséget biztosítunk, hogy csatlakozhass önkéntes programjainkhoz./önkéntesként tevékenykedhess.

Lezser profizmus

Farmerban és pólóban is felelősségteljes munkát végzünk.

Munkatársaink véleménye

Lakatos Barbara

Szakmai titkár

Mi teszi különlegessé nekem azt, hogy itt dolgozom?

„Az, hogy a „közösségi” nem csak a nevében van benne, mert itt valóban vannak belső közösségek, ahol egy csoportnyi ember csapattá lesz. Egy csapat, akikkel együtt és közösen fejlődünk, ahol közös a cél, és mind magunkénak érezzük az oda vezető utat. Ahol tudunk adni, és támogatást kapni egymástól, ahol nem csak örülni lehet, hanem sírni is, ahol összetartás van. Amit itt tapasztalok nap, mint nap az az önállóság, szabadság, kreativitás, pozitív visszajelzések fontossága, kérdezés szabadsága és belső felelősségérzet. Innovatívak és rugalmasak a keretek, hisz ami ma még csak egy ötlet, holnapra már céllá válik.
S az, hogy mindezek mellett együtt jógázunk hétről hétre, már csak hab a tortán.”

Szolnoki Linda

Termékmenedzsment főosztályvezető

Miért dolgozom itt szívesen?

„Több évnyi multis munkatapasztalattal csatakoztam a MagNet Bankhoz. Egy új munkahelyen mindig nagy kérdés, hogy a korábban, kívülről vonzónak tűnő kép, mennyire egyezik a belső valósággal. Vajon az etikus, közösségi filozófia tényleg működik egy bank esetében is? Lehet-e így is - az itt dolgozók hosszú távú biztonságát is garantáló - nyereséget termelni? Éppen ezért folyamatosan inspirál, hogy a bank tulajdonosai, vezetői és a kollégáim tényleg hitelesen, szívből jövően és egyetértésben dolgoznak egy valóban szerethető, sikeres bank megvalósításán. Számomra sokat megér az itt tapasztalható őszinte, bürokrácia- és hivalkodásmentes légkör, amelyben nem kell hatékonyságot romboló, „stresszgeneráló” erőfeszítéseket tennem a véleményem, kéréseim megfelelő "becsomagolásáért.”

Kutyik István

Karbantartó

Miért szeretek itt dolgozni?

„Többek között azért, mert karbantartóként szakmai kihívást jelent számomra ennek a több mint 100 éves épületnek a kor igényeihez való igazítása, az egyes szakmák közötti átjárhatóság megteremtése. Izgalmasnak tartom azt az elgondolást, hogy a jövőben hogyan tudnánk alternatív kivitelezési megoldásokat alkalmazni. Emellett örömmel veszek részt a MagNet Közösségi Ház rendezvényein akár látogatóként, akár előadóként is. Jó érzéssel tölt el, hogy mind a Bank, mind a Közösségi Ház élen jár, és példát mutat abban, hogy a mai, rohanó, ingergazdag környezetben is oda lehet egymásra figyelni.”