Mitől közösségi a bank?

10 dolog

amit tudni érdemes a MagNet Bankról:
 1. 1

  Több mint 23 éve működünk nyereségesen a legnagyobb hazai, 100%-ig magyar magántulajdonban lévő pénzintézetként.

 2. 2

  2018-ban immáron hetedik alkalommal nyertük el az Év társadalmilag felelős bankja kitüntetést a MasterCard Év Bankja versenyen.

 3. 3

  Kiszámítjuk, és hazánkban egyedülálló módon minden évben megosztjuk, hogy ügyfeleink mennyivel járultak hozzá a bank éves nyereségéhez.

 4. 4

  Ügyfeleink döntik el, hogy a bank nyereségének 10%-ával mely társadalmi szervezeteket támogassuk. Közösségi Adományozási Program

 5. 5

  Lakossági ügyfeleink maguk dönthetik el, hogy mennyit fizetnek számlavezetésükért. Becsületkasszás számlavezetés

 1. 6

  Ügyfeleink kártyás vásárlásaikkal hasznos társadalmi kezdeményezéseket támogathatnak a bank pénzéből. Segítő bankkártya

 2. 7

  Ügyfeleink meghatározhatják, hogy a betétben elhelyezett pénzüket a bank milyen hitelcélra használhatja fel. Mentor, Szféra közösségi termékek

 3. 8

  MENTOR és SZFÉRA közösségi termékeink által, a betétesek közreműködésével megkönnyítjük a társadalmilag hasznos projektek hitelterheit.

 4. 9

  A hitelbírálat folyamán pozitívan szűrjük azokat a projekteket, amelyek jótékonyan hatnak a társadalmunkra, környezetünkre.

 5. 10

  Célunk az átláthatóságra épülő társadalmi szerepvállalás, a pénzügyi tudatosságra nevelés.

Civil Kapcsolatok Program

Segítő bankkártya

Bankkártyás vásárlásaival fontos társadalmi ügyeket támogathat anélkül, hogy ez Önnek pénzbe kerülne.

Közösségi Adományozási Program

A banki nyereség 10%-ából ügyfeleink döntése alapján társadalmi szervezeteket támogatunk.

Közösségi Adományozási Program

Szeretne minden nap jót tenni? Szeretné egy Ön által kiválasztott közhasznú, társadalmi szervezet munkáját támogatni úgy, hogy ez Önnek semmibe nem kerül?

KAP szavazás

2019-ben 10. alkalommal dönthetnek a MagNet Közösségi Bank ügyfelei a Közösségi Adományozási Program keretében arról, hogy a nyereségszámítási modell alapján kalkulált, rájuk eső eredményrész 10%-át, mely hazai társadalmi szervezetnek ajánlják fel.

Tájékoztató levél küldése minden ügyfelünknek

Civil projekt kiválasztása a honlapon

Egyéni kódszó megadásával a projekt támogatása

Közösségi Betét és Hitel

Közösségi Betét és Hitel

A Mentor vagy Szféra betét választásával közösségi célokat támogathat! Ezek a betétek megkötések nélkül köthetőek le, és akár a mindenkori jegybanki alapkamattal azonos mértékű kamatot biztosítanak az Ön számára.

Mentor

Ügyfeleink a Mentor közösségi betétek révén kedvezményes hitellehetőséghez juttathatnak egyes projekteket, mindezt úgy, hogy közben a betétes - saját választásától függően - akár normál piaci betéti kamatokhoz is juthat. Így ügyfeleink az elhelyezett betéteikkel forrást biztosíthatnak helyi, a fenntarthatóság elveinek megfelelő vállalkozásoknak.

Mentor

Kössön le betétet!

Válasszon hitelfelvevőt!

A bank a hitelfelvevőt és projektjét támogatja!

Szféra

A Szféra közösségi betétek révén ügyfeleink kedvezményes hitellehetőséghez juttathatnak teljes működési területeket, mint például zöld energia, környezet- és természetvédelem, munkahelyteremtés, kutatás és fejlesztés, egészségügy és szociális ellátás, kultúra és oktatás vagy biogazdálkodás. A betétesek egy széles sávon belül maguk határozhatják meg betétük kamatát is.

Kössön le betétet!

Válassza ki a legszimpatikusabb területet, szférát!

A bank a hitelfelvevőt és projektjét támogatja!

Miben hiszünk

Egy értékközpontú társadalom létrehozásán dolgozunk. Összekapcsoljuk a szereplőket. Transzparensebbé tesszük a pénz útját, az egyéni döntési alternatívákat, így láthatóvá tesszük a személyes hatásokat. Lehetőséget mutatunk a felelősségvállalásra, így a pénzzel kapcsolatban egészségesebb viszonyt teremtünk.

Hogyan?
Közösségi Adományozási Programmal, becsületkasszás számlavezetéssel, társadalmi ügyeket támogató bankkártyával, közösségi betét- és hiteltermékekkel, kiegyensúlyozott tulajdonosi profitszemlélettel.

Hétköznapi döntéseid is nagy hatással bírnak; fontos, hogyan döntesz. Nálunk megváltoztathatod a pénzhez fűződő viszonyod!