Lakossági hitelek

Jelzáloghitel a MagNet Banktól
THM: 3,0%-7,5%

NAGYSZABÁSÚ TERVEK?

Lakás- vagy telekvásárlás, felújítás, esetleg egy új autó? Számíthatsz ránk!

Ismerd meg, hogy a bank betétesei miként segíthetnek abban, hogy a kölcsönöd után fizetett hiteldíj egy részét vagy egészét visszakaphasd.

Egészítsd ki az oldalon található történeted, hogy személyre szabott ajánlatot adhassunk.

Nálunk barátaid, családod anélkül is segíthetik a terveidet, hogy kölcsönt adnának Neked. Elég, ha megtakarításaikat Mentor Plusz betétben helyezik el, és Téged jelölnek kedvezményezettként. Ezzel ők semmilyen kockázatot nem vállalnak, betétjük után piaci kamatot kapnak, viszont a Bank utólagos jóváírás formájában Közösségi Hiteldíj Kedvezményt biztosíthat a számodra. Amennyiben adatlapodat nyilvánossá teszed, nemcsak rájuk, de a Bank többi közösségi betétesére is számíthatsz ebben.

MONDD EL A TÖRTÉNETED
Sziasztok, a nevem *. Arról álmodom, hogy amelyhez * Ft összegű hitelre lenne szükségem évre. Szeretném, ha a MagNet megkeresne, hogy egyeztessünk a hitellehetőségekről, és segítene valóra váltani az elképzeléseimet.
A családom havi nettó bevétele Ft, fedezetként pedig egy Ft értékű ingatlant tudok felajánlani. Jelenleg hitelem, és havonta Ft-ot törlesztek.
Az irányítószámom *. Kérlek, vegyétek fel velem a kapcsolatot a * telefonszámon, vagy írjatok a(z) * e-mail címre.
Sajnáljuk, de az űrlap kitöltéséhez engedélyezni kell a Javascript futtatását a böngészőben.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Induló kedvezmények

Folyósítási díjad most elengedjük, az értékbecslési díjat visszatérítjük, hitelkiváltásnál ezen felül visszautaljuk a közjegyzői díjat Neked a Hirdetményben foglalt feltételek szerint.*

Csökkenő hiteldíj

Barátaid, családod és a MagNet betétesei közül bárki segíthet, hogy a kölcsönöd után fizetett hiteldíj egy részét vagy az egészet visszakaphasd.
Egyszerűbb, mint gondolnád!

Kamatkedvezmény

Rendelkezz a Bank nyereségének 10%-áról társadalmi ügyek javára, támogass társadalmi szervezeteket a Bank pénzéből, vagy utald ide munkabéredet, mi pedig ezért kamatkedvezménnyel mondunk köszönetet.

THM lakossági jelzáloghitelek esetén: 3,0% - 7,5%.

A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a vonatkozó, hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A változó kamatozású kölcsönök esetében a THM értéke nem tükrözi a kölcsön kamatkockázatát. A Bank egyedi döntésével a hitel igénybevételéhez hitelfedezeti életbiztosítás, illetve a fedezetül bevont ingatlanra vonatkozóan egyéni vagyonbiztosítás megkötését vagy meglétét írhatja elő, azonban e biztosítások díja nem kerül figyelembevételre a THM-számítás során, mivel azok a jelen hirdetésben meghatározott THM számításakor nem ismert adatok.

* A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, a részletes feltételekért látogasson el bármelyik MagNet bankfiókba, illetve tájékozódjon a honlapon közzétett vonatkozó üzletszabályzatokból (Fogyasztói Hitelezési Üzletszabályzatból, illetve a Mentor-Szféra Plusz Program Általános Szerződési Feltételeiből), valamint A MagNet Bank Zrt. fogyasztók részére nyújtott, igényelhető hitelek kamatairól, alkalmazott díjairól, és költségeiről szóló Hirdetményből. A Bank a hitelbírálat jogát fenntartja.

MagNet folyószámlahitel

Lakossági folyószámlához kapcsolódó, folyamatosan rendelkezésre álló hitelkeret, amely tetszés szerint felhasználható.

  • Biztonsági tartalék: állandó biztonsági tartalék, amely lehetőséget biztosít, hogy váratlan helyzet esetén a folyószámla pozitív egyenlegén túlmenően is költekezz. A Bank rendelkezésre tartásért nem számít fel díjat.
  • Egyszerű, folyamatos hozzáférés: a hitelkeret akár bankkártyával is elérhető, bármikor, bárhonnan azonnal.
  • Rugalmas: nincs előre megszabott törlesztés, a felhasznált összeg törlesztése a folyószámlára érkező jóváírásokból automatikusan történik, és a visszafizetett összeg ismételten igénybe vehető.
  • MagNet Folyószámlahitelhez kapcsolódó tájékoztatók, nyomtatványok itt érhetők el

MagNet személyi kölcsön

Kiknek ajánljuk?


Azoknak, akik szeretnének egyszeri, ingatlan fedezet nélküli kisebb összeget felvenni, és azt bármire felhasználni.

Azoknak is, akiknek fontos, hogy kedvező kondíciókkal jussanak anyagi támaszhoz, és szempont, hogy a kölcsönfelvétel a törlesztőrészleten kívül ne kerüljön extra költségbe. (pl. ne legyen folyósítási díj és közjegyzői díjjal se kelljen számolni 3 millió forint összeghatárig)

Akiknek megnyugtató, hogy a kölcsön a teljes futamidő alatt fix kamatozású- így a törlesztőrészlet nem növekszik!


Ha gyors, kisebb összegű segítségre van szükséged, igényelj MagNet Személyi Kölcsönt!

Most akciósan, folyósítási díj nélkül!

THM: 9,3%–22,9% **A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a vonatkozó, hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM értéke nem tükrözi a kölcsön kamatkockázatát.

Reprezentatív példa: Kölcsönösszeg 500 000 Ft, 3 év (36 hónap) futamidőre, 19,80 % a kamat típusa rögzített, a THM: 22,0%, a havi törlesztőrészlet: 18 686 Ft, a hitel teljes díja 172 687 Ft, a visszafizetendő teljes összeg a teljes futamidő alatt: 672 687 Ft, Hitel teljes díjába foglalt díj, jutalék, költség, adó összege: 0 Ft

A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A Bank a hitelbírálat jogát fenntartja. A részletes feltételekért látogasson el bármelyik MagNet bankfiókba,vagy a www.magnetbank.hu/szemelyi-kolcson honlapra, illetve tájékozódjon a honlapunkon közzétett vonatkozó terméktájékoztatókból, üzletszabályzatokból - így a fogyasztónak nyújtott hitel általános szerződési feltételeiről szóló Üzletszabályzatból-, valamint a MagNet Bank Zrt. fogyasztók részére nyújtott, igényelhető hitelek kamatairól, alkalmazott díjairól, és költségeiről szóló Hirdetményből.
Részletes feltételek

Biztos van még kérdésed, amire itt nem találtad a választ! Kattints tovább!

Visszahívást kérek! További részletek